Author Topic: Problem with RTA  (Read 2184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Carlos del Valle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Problem with RTA
« on: August 20, 2010, 10:46 »
Hello.

A few days ago I started to have some problems with the RTA measurements. I'm using version 1.33.11 in spanish with dongle. When I start RTA32 measurement window in MAT, it's ok for a while but after some time the curve gets flat from 20hz to 20khz. This comes and goes (I mean, the reading is correct, then gets flat, then correct again) until I restart the program. I'm using a M-Audio fast track pro. I tried using the internal ASIO windows driver, reinstalling the audio card driver, reinstalling SAT, but still the same.

When I try to erase SAT from the computer and reinstall, it still keeps my last preferences though. Is there any register files I should delete to do a full uninstall? Is there any way to format the key dongle?

Thanks.

Carlos.

TomyN

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 286
  • Master of SATlive
    • View Profile
    • SATlive Homepage
Re:Problem with RTA
« Reply #1 on: August 20, 2010, 12:39 »
Hi Carlos,

could you please send me the SATSettings133.ini file?
This file contains your current settings except of the audio settings, which are in the AudioSettings133.ini file.
Both files are located in the folder /Tomy Soft/SATlive Common
This folder is located in the default path for the program files/common files directory. This path may vary for each installation of SATlive.
Deleting or renaming those files resets SATlive to defaults.

Tomy
Dipl.-Ing.(FH) Thomas Neumann
SIM-II Operator
DANTE Level1 certified